Nekirurška estetika

Nekirurška estetika

Nekirurška estetika podrazumijeva neinvazivni pristup pomlađivanju lica. Tretmani ne traju duže od 30 minuta, a vrijeme oporavka svedeno je na minimum. Nekirurška estetika koristi dermalne filere, ali i botox kako bi vašem licu vratili sjaj, prirodni izgled i oduzeli one godine koje su se nezasluženo ucrtale na licu.

Dermalni fileri na bazi hijalurona popunjavaju bore i revitaliziraju lice.

Dermalni fileri su tvari slične gelu koji se ubrizgavaju ispod kože kako bi vratili izgubljeni volumen, učinili linije lica glatkima, smanjili nabore te poboljšali konture lica. Više od milijun muškaraca i žena godišnje odabire ovaj popularni tretman za pomlađivanje lica.

  • Dermalnim filerima možete:
  • unaprijediti i vratiti naglasak potonule obraze i jagodice
  • smanjiti vertikalne linije usnica (pušačke bore)
  • imati punije usne i poboljšati samu konturu usana
  • naglasiti bradu i prijelaz prema vratu te poboljšati simetriju lica

Rezultati su privremeni, u trajanju od 6 do 12 mjeseci ili dulje prije nego što tijelo postupno i prirodno resorbira čestice.

Uz dermalne filere, nekirurška estetika koristi i botox. Botox je neuromodulator koji paralizira muskulaturu apliciranog mjesta i na taj način utječe na bore koje nastaju mimikom lica.

U Poliklinici Atria koristimo najsuvremenije proizvode Juvéderm XC, VOLUMA, VOLBELLA, VOLLURE, VOLIFT, Restylane, Restylane svila, Restylane Lyft, Restylane Refyne i Restylane DefyneBelotero Balance.

Izgledajte mlađe, izgledajte prirodno, budite ono što jeste i obratite nam se s povjerenjem.

Nekirurška estetika